大家鐘唔鐘中文a~

歡迎就中文、英文、普通話等語言知識進行交流, 其他無關內容不受歡迎並會被刪除。註冊會員方可發言。

版主: bbadm

文章Anonymous » 週四 5月 25, 2006 10:30 pm

我邊有92分呀~我93芝麻
Hahahahaaaa~~~講笑(其實冇咁高)
你係邊個呀?你唔通跟蹤我~咁清楚ge......==|||
hoho
Anonymous

文章Anonymous » 週五 5月 26, 2006 7:57 pm

但係畢業試有好多野要溫=.=””溫GE野最多得30分左右(不過又幾易GE)...最慘係要合作文-.-平時要用成二堂時間作文GE我做起尼有D辛苦>.<””......不過都OK GE(<--以成張卷尼講)
Anonymous

文章Anonymous » 週六 5月 27, 2006 2:02 pm

ken 寫:我邊有92分呀~我93芝麻
Hahahahaaaa~~~講笑(其實冇咁高)
你係邊個呀?你唔通跟蹤我~咁清楚ge......==|||
hoho

死優雅咁臭寸.................93分 :shock:
Anonymous

文章Anonymous » 週六 5月 27, 2006 10:51 pm

你係邊個ar....唔好反我LA~大佬 T_T|||||

...............................(after經一輪調茶~)
我知LA~U are fat林 !!!bingo~唔駛讚我喎...咁你又知我係誰?
Anonymous

文章Anonymous » 週五 6月 02, 2006 9:10 pm

我都几中e~中文几~
Anonymous

文章Anonymous » 週二 9月 05, 2006 5:24 pm

語文係勁冇聊ge一科呀....
一上堂就想訓呀....!!!!
Anonymous

文章 » 週五 3月 21, 2008 4:52 pm

都算鍾意啦,比起英文,我鍾意中文多好多
頭像

文章hero » 週日 7月 27, 2008 8:38 pm

:roll: 中文有時都幾難下,特別是升上高三之後
hero

上一頁

回到 中英文

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客